بیانیه جمع‌بندی اتحادیه اروپا درباره ایران منتشر شد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

بیانیه جمع‌بندی اتحادیه اروپا درباره ایران منتشر شد

براساس این بیانیه اتحادیه اروپا درک می‌کند که رفع تحریم‌ها از جمله مولفه‌های اساسی برجام است و عمیقاً از اقدام آمریکا برای بازاعمال تحریم‌ها ابراز تأسف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 04
کد خبر: ۴۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ متن بیانیه جمع‌بندی اتحادیه اروپا درباره ایران منتشر شد.

نکات کلیدی بیانیه جمع‌بندی اتحادیه اروپا در قبال ایران به این شرح است:


-برنامه جامع اقدام مشترک، از مولفه‌های کلیدی معماری منع اشاعه هسته‌ای در دنیا و دستاورد دیپلماسی چندجانبه است.


-اتحادیه اروپا از تداوم پایبندی ایران به اجرای موثر و کامل تعهدات مرتبط هسته‌ای خود استقبال می‌کند.


-اتحادیه اروپا درک می‌کند که رفع تحریم‌ها از جمله مولفه‌های اساسی برجام است و عمیقاً از اقدام آمریکا برای بازاعمال تحریم‌ها ابراز تأسف می‌کند.


-شورای اروپا، از پیشرفت‌های حاصل‌شده برای انجام اصلاحات ضروری [در زمینه FATF] استقبال کرده و از ایران می‌خواهد طبق تعهداتش در برنامه اقدام FATF، قوانین لازم را تصویب و اجرا کند.


در ادامه؛ این بیانیه بدون اشاره به نقش برجسته ایران و محور مقاومت در جنگ با تروریست های تکفیری در منطقه و جلوگیری از تجزیه عراق و سوریه، با دنباله روی از سیاست های آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای مرتجع و متجاوز منطقه، مدعی شده است: این شورا، از تنش‌های رو به فزونی در منطقه و نقش ایران در آنها، از جمله ارائه کمک‌های نظامی، مالی و سیاسی به بازیگران غیردولتی در کشورهایی ماندن سوریه و لبنان ابراز نگرانی می‌کند. همچنین این شورا از بابت دخالت نظامی ایران و تداوم حضور نیروهای ایران در سوریه نگرانی‌های جدی دارد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده